StrongCoat:
de volgende generatie aluminium

Aluminium is een van nature robuust en duurzaam materiaal. Wil je de lak nóg harder en krasbestendiger hebben dan van ons al krachtige standaardproduct, dan biedt StrongCoat uitkomst. Tegen krassen, voor een prettig productieproces én een RV met toekomst!

Sterk in de fabriek​

De aluminium wanden worden toegepast aan het begin van het proces in jouw fabriek. Gedurende de gehele productiecyclus bewegen zich continu medewerkers (inclusief gereedschappen) rondom de wanden. De kans op een kras door bijvoorbeeld een schroevendraaier ligt dan op de loer. StrongCoat biedt hiervoor de oplossing: het gebruik van een krasbestendige lak op het aluminium verzekert je van een soepel productieproces. Dankzij deze lak worden de aluminium wanden duurzamer en zijn ze beter bestand tegen mogelijke beschadigingen, waardoor de kwaliteit van het eindproduct verbetert.

Beschermd in het veld​

Een caravan of camper met aluminium wanden blijft tientallen jaren blinken. Krassen door takken, voertuigen of andere omstandigheden zijn dan een doorn in het oog. Met StrongCoat is het voertuig beschermd ‘in het veld’: op de weg en op de standplaatsen. De caravan of camper draagt jouw merknaam, dus je wilt er zeker van zijn dat die met trots wordt uitgedragen. En ook voor de liefhebber zorgt dit voor meer plezier en liefde voor zijn of haar voertuig. Zo maak je ambassadeurs van je klanten.

On your side met Becker​

Al dertig jaar werken we samen met Becker Industrielack in Dormagen. Samen met hen bouwden én bouwen we een enorme hoeveelheid aan kennis en kunde op in het formuleren van lakken voor de RV-industrie. Dat zorgt ervoor dat de caravans en campers die dertig jaar geleden zijn gelakt er nog altijd gaaf én wit uitzien. Want naast het krasbestendige karakter van StrongCoat, beschermt de lak het voertuig ook tegen uv-straling. Zo zie je geen verkleuring, verkrijting of krassen op het voertuig, zelfs na meerdere decennia.

All about aluminium

As you may have noticed, we can talk for hours about how we can work with you to make vehicles lighter and more beautiful. We would love to tell you all about it in a personal meeting, where we zoom in on what the use and application of the material could mean for your business (case). And would you like to come and admire those big, shiny aluminium coils and our production line with your own eyes? You are more than welcome for a tour with us in Roermond.